PSCC Kft., Telefon: +36 20 339 6106

IRISYS

HőkamerákSzámlálókTorlódásfigyelő<< Gyártók

IRI 1011 Univerzális hőkamera
Az IRI 1011 egy univerzális felhasználású hőfeltérképező kamera, ami ezen sokoldalú technika előnyeit nyújtja az egyszerű otthoni felhasználótól kezdve a szakembereken át minden használójának.
A sokoldalúság, az egyszerű kezelés, és mindenek előtt az alacsony ár lehetővé teszi, hogy a terméket a professzionális katonai alkalmazásoktól kezdve az ipari és kereskedelmi felhasználáson át a háztartásig széles körben használják.
Az IRI 1011 tipikus alkalmazásai:
· Megelőző karbantartás
· Folyamat felügyelet
· Kutatás és fejlesztés
· Klímatechnikai hibakeresés
· Gépjármű karbantartás
· Általános ipari és háztartási alkalmazások
A termék bemutatása
A kényelmesen kezelhető és formatervezett kameraház magába foglalja az optikát, az elektronikát az optikai modulátorral, a lézeres mutatót és a 4 darab AA méretű elemet
vagy akkumulátort. A rendszerhez csatlakoztatható egy opcionális egykezes tartó, amire felszerelhető a kamera adatait feldolgozó és kijelző marokszámítógép és maga a kamera. A kamera személyi számítógépre is rákapcsolható, ami valós időben jeleníti meg és dolgozza fel annak adatait.
Működés
A kamera egy vagy kétkezes használatra lett tervezve.
Egykezes használat esetén a kamera és a marokszámítógép (PDA vagy Palm) egyszerűen csatlakoztatható a kissúlyú integrált egykezes tartóhoz.
Kétkezes használat esetén a hőkamera lecsatlakoztatható az egykezes konzolról, és így
lehetővé válik a hőkamera használata nehezen hozzáférhető területeken.
A kijelzéshez, a feldolgozáshoz és a képek tárolásához a hőkamera egyszerűen hozzákapcsolható egy marokszámítógéphez vagy RS232-es porton keresztül egy személyi számítógéphez vagy egy laptophoz.
További részletek...
IRI 1001E Kézi hőkamera
A kézi hőkamera egy masszív fémtokban kerül forgalomba, egybeépített egykezes tartóval. Az optika, az érzékelő lapka, a kiértékelő elektronika, az optikai modulátor és az újratölthető elemek mind ebben a fémtokban találhatóak. A hőkamera kijelzőjeként egy HP marokszámítógép (opcionális), vagy egy személyi számítógép használható.
A hőkamera tartozéka az akkumulátortöltő, a soros kábel a PC-vel való kapcsolathoz, a program, az MS Windowssal való működéshez, és a hordtáska.
További részletek...
IRI 4010
Nagy felbontású hőképek készítésére alkalmas eszköz, mellyel akár épületek hőtérképe is elkészíthető.
Hőkamerás vizsgálattal megállapítható a szigetelés minősége. Alkalmas továbbá: hőhídak feltárására, padlófűtés és egyéb építőipari problémák felderítésére.
Hőképek készítése révén sokkal pontosabb képet kapunk az adott objektum szerkezetéről. Meghibásodás előrejelzésére, ezáltal az üzemidő-kiesés redukálásával veszteség mérséklő, vagy megelőző hatása fontos, gazdasági szemmel nézve.

További részletek...

Minden jog fenntartva 2006 © Professional Security Concept and Consulting

[N] [IT]

Rólunk | Gyártók -> IRISYS, Bieler+Lang, Guardall, Guardall CCTV | Kapcsolat | Bejelentkezés